KMO-portefeuille

20-03-2019

Let wel: Dit geldt alleen voor Vlaanderen.
De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor je – als ondernemer – financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. Een kleine onderneming die investeert in opleiding en advies kan 30 procent steun genieten via de kmo-portefeuille.
Je komt in aanmerking als je:
• in Vlaanderen een pretechobureau hebt of er werkt
• je theoretische en praktische kennis nodig hebt om je pretechobureau uit te bouwen
• je verder wil kwalificeren in de kennis en kunde van de pretechografie
De KMO-portefeuille komt enkel tussen als je het aanvraagt voor bovenstaande professionele doeleinden. Nooit voor privédoeleinden.
Voor meer info, zie:
https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille

Pretecho-Opleiding helpt je met alles wat je nodig hebt voor het oprichten en uitbouwen van je eigen pretechobureau. We vertrekken van niets en gaan verder tot je voldoende kwalificaties hebt om in je eigen pretechobureau verder te gaan.
Ook als je al bezig bent met een eigen pretechobureau helpt Pretecho-Opleiding je met het verder kwalificeren.
Nadat je al een basisdiploma 2D en 3D hebt kan je verder kennis en handigheid komen opdoen en het diploma Foto-echograaf nog halen.
Ook daarna kunnen extra lessen nog om je steeds verder te kwalificeren. Levenslang leren is aanbevolen en Pretecho-Opleiding kan je daarbij helpen.

Als je starter bent (ben jij de grote doelgroep van Pretecho-Opleiding) kan je overwegen om eerst een onderneming op te richten voor de aanvang van de lessen. Dan kom je in aanmerking voor de KMO-portefeuille. Meer info en verdere besprekingen hierover: info@Pretecho-Opleiding.be